skip to Main Content

In-company Security Manager ontzorgt

Beveiliging is vaak niet uw ‘cup of tea’. U wilt zich richten op uw eigen zaken als uw corebusiness, uw processen en uw continuïteit. Holland Security Group kan u ontzorgen op het vlak van security management. Uw ‘eigen’ in-company Security Manager.
Iemand die u dagelijks kan adviseren, de aansturing van uw beveiligings- en BHV organisatie op zich neemt, zorg draagt voor het periodiek trainen van personeel op gebied van veiligheid en safety. Iemand die oefeningen draait met uw medewerkers en affiniteit heeft met uw specifieke segment en de daarbij behorende risico’s.
Een Security Manager die audits verzorgt en optreedt als contactpersoon naar overheidsdiensten. Kortom een Single Point of Contact van Holland Security Group die 24/7 beschikbaar is, die verantwoordelijk is voor de veiligheid rond uw gehele productieproces en u bij staat voor al uw beveiligingsvraagstukken.
Informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een in-company Security manager of wat Holland Security Group voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top