skip to Main Content

Beveiliging inhuren

Beveiliging inhuren voor evenementen, kantoren, overheidsgebouwen of beveiliging als ondersteuning in projecten. Beveiligingsbedrijf Holland Security Group is een nationaal opererend beveiligingsbedrijf waar maatwerk de standaard is.

Omdat elk beveiligingsvraagstuk om een andere aanpak vraagt en elke sector om een andere benadering zoeken wij altijd samen met onze klanten naar de best passende oplossing voor het inhuren van beveiliging.

Hierbij zijn de sleutelwoorden; veiligheid, totaaloplossing, ontzorgen, efficiëntie en kostenbeperkend.

MEER INFORMATIE OVER BEVEILIGING INHUREN VAN HOLLAND SECURITY GROUP?

Holland Security Group heeft ruim 250 medewerkers in dienst die dagelijks onze klanten ontzorgen op het gebied van beveiliging, veiligheid en hospitality.

Holland Security Group is dagelijks actief in:

Evenementen
beveiliging

HSG behoort tot de top 5 beste evenementbeveiligingsbedrijven van Nederland en verzorgt jaarlijks de beveiliging tijdens grote gerenom­meerde publieks­­evenemen­ten.

allround_beveiliger_Uden

Beveiliging
particulieren

Steeds meer particulieren besteden de alarmopvolging uit aan Holland Security Group. Niet voor niets: het aantal inbraken, al dan niet met fysiek geweld, stijgt nog steeds.

Beveiliging
publieke sector

Het afbreukrisico bij overheden en lokale gemeenten is groot. Men wil efficiënt en flexibel opereren. Betrouwbaarheid, dienstbaarheid en continuïteit zijn belangrijke waarden.

Beveiliging
overige sectoren

Elke unieke markt, vereist een unieke aanpak.  Uw situatie, branche of segment is voor ons het primaire uitgangspunt.

Het inhuren van beveiliging vraagt altijd om een oplossing die past bij die ene specifieke situatie. Inhuren van beveiliging voor een zorglocatie vraagt om een andere aanpak dan beveiliging van een kantoorpand. Vaak gaat het om een rol die gastvrijheid uitstraalt maar het kan ook een controlerende functie zijn. Onze mensen zijn er voor opgeleid om zich aan te passen aan de situatie en daar dan de juiste rol in te nemen.

Back To Top