skip to Main Content

Beveiliging publieke sector

De publieke sector kampt steeds meer met agressie, intimidatie en bedreiging. Medewerkers van gemeentelijke of sociale diensten ontvangen steeds vaker agressieve bezoekers.

Holland Security Group heeft getrainde beveiligers op het gebied van security awareness, omgaan met agressie en conflict hantering, die in geval van een onveilige situatie direct daadkrachtig kunnen optreden.

Informatie aanvraag beveiliging publieke sector

Beveiliging overheid en gemeenten

Bij beveiliging voor overheid en gemeenten zijn onze diensten heel breed inzetbaar. Dit kan gaan om beveiliging van openbare ruimtes of evenementen. Maar ook om object beveiliging of de inzet van parkeerregelaars. Bij Holland Security Group werken we mee aan het totaalplan om risico’s inzichtelijk te maken en te beoordelen op de nodige maatregelen.

Beveiliging zorginstellingen

Op de eerste hulp van een ziekenhuis kunnen emoties hoog oplopen. Patiënten, gasten, bezoekers en ziekenhuispersoneel hebben steeds vaker te maken met agressie en verbaal geweld. Onze zorgbeveiligers hebben door hun ervaring en genoten trainingen zoals ‘omgang met agressie’ en ‘conflict hantering’ dé specifieke vakkennis in huis om uw zorginstelling te beveiligen zonder afbreuk te doen aan het gewenste niveau van uw gastvrijheid.

Beveiligingsdiensten intern regelen

Uitbesteding van beveiliging, receptie of andere facilitaire disciplines is niet voor iedere gemeentelijke organisatie een optie maar ook dan kan Holland Security Group u van dienst zijn. Wij verzorgen bijvoorbeeld trainingen voor uw medewerkers. Daarbij kunnen wij voor vervanging van uw vaste medewerker(s) zorgen in geval van vakantie, langdurig verzuim of in geval van zwangerschapsverlof.

Back To Top