skip to Main Content

Werken in de beveiliging bij Holland Security Group

Het werk in de beveiliging kent oneindig veel mogelijkheden. Geen dag is hetzelfde en bij Holland Security Group hebben we functies in bijna alle segmenten. Of je nu wilt werken als beveiliger op festivals, als gastheer of -vrouw in publieke gebouwen of als nachtwaker in een hotel, bij HSG hebben we altijd een functie die bij je past.

Holland Security Group is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf en heeft ruim 250 mensen in dienst.

Kun jij jezelf identificeren met onze vijf sterren service?

  Integriteit
  Kwaliteit
  Oplettendheid
  Klantgerichtheid
  Vakmanschap

Iemand die in staat is om het beste uit zich zelf te halen? Die pro-actief is en die rustig blijft in verschillende situaties?

Dan ben jij wellicht degene die Holland Security Group zoekt!

ALS MEDEWERKER VAN HOLLAND SECURITY GROUP MAAK JIJ HET VERSCHIL!

Een opleiding voor werken in de beveiliging

Binnen Holland Security Group bieden we je de mogelijkheid om een opleiding te volgen.

Starters volgen een gratis BBL-beveiligingsopleiding. Tijdens dit traject werk je in ons bedrijf en ontvang je een volwaardig salaris. Een opleiding met baangarantie dus.

Opleidingen in de beveiliging

Holland Security Group arbeidsvoorwaarden

Als beveiliger heb je een zelfstandige, uitdagende, en klantgerichte baan in een omgeving waar altijd ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Daarbij ontvang je een prima salaris conform CAO particuliere beveiliging en geniet je allerlei aanvullende voordelen zoals extra korting op bijv. je zorg- en autoverzekering, op weekendjes weg, vakanties en autohuur.

Wil je werken op evenementen?Kies een carrière in de evenementen beveiligingFestivals / concerten / sportevenementen / beurzen

Holland Security Group behoort tot de Top 5 van Nederland als het gaat over Eventbeveiliging!

Vacatures werken in de beveiliging

Bij Holland Security Group komen continu nieuwe vacatures beschikbaar. Voor een overzicht van de direct beschikbare functies ga je naar onze vacature pagina. Je kunt ook een open sollicitatie sturen aan: recruiter@hollandsecuritygroup.com of solliciteer direct online via onderstaand sollicitatieformulier.

Zodra er een passende functie beschikbaar is nemen we direct contact met je op.

  Op welke functie wil je solliciteren?

  Persoonlijke gegevens

  Je adresgegevens

  Motivatie/CV

  Dit zeggen onze medewerkers over hun werk bij HSG:

  Petra, Hondengeleider

  Petra: Hondengeleider

  “Na al die jaren als vaste hondengeleider bij HSG, is het nog elke keer een feestje om met alle collega’s samen te mogen werken. We zijn niet alleen collega’s, maar een familie!”

  Kevin: Beveiligingsbeambte

  “Werk al 12,5 jaar bij HSG en het voelt nog steeds als thuiskomen. Collega’s die voor elkaar klaarstaan en samen iedere uitdaging aangaan. Zij het een evenement wat we kennen of iets nieuws.”

  Alex: Coördinator Events

  “Sinds ik bij HSG werk kan ik wel stellen dat ik in een hechte familie terecht ben gekomen. Je krijgt veel vertrouwen als je doet wat je moet doen. Alle collega’s staan altijd voor elkaar klaar, kortom; the place to be!”

  Ine: Event Security Officer

  “Holland Security Group blijft mijn nr 1! Ondanks dat ik nu een vaste post heb via een ander bedrijf, blijft HSG mijn “ familieke” . Vriendschap, vertrouwen, solidariteit en loyaliteit staan bij hen hoog in t vaandel.”

  Frits: Event Security Officer:

  “HSG is een bedrijf waar ik ben begonnen als Service medewerker en door ben gegaan als event Security officier. Een bedrijf waar ik zelfs trots op ben om te mogen werken. De collega’s zijn meer geworden dan collega’s, het is een familie geworden. Iedereen heeft een luisterend oor voor elkaar en iedereen staat voor elkaar klaar waar nodig.

  Ik ben onwijs blij met dit soort collega’s en het bedrijf waarvoor we mogen werken. HSG een team een taak.”

  Lars: Event Security Officer

  “In 2010 ben ik begonnen als stagiair en tegenwoordig ben ik werkzaam als een van de coördinatoren op onze mooie events. Iedere keer als we met de HSG-familie een event goed afsluiten en alles veilig verlopen is, gaan we naar huis met een heerlijk gevoel.”

  Niels: Event Security Officer

  “Ik werk al 9 jaar met veel plezier voor HSG. Door de hechte band onderling ben je zowel aan het werk met collega’s als met vrienden!”

  Ben jij geen beveiliger, maar wil je wel graag werken op de vetste festivals en evenementen?

  Ga dan aan de slag bij Forward2Go. Check via onderstaande button de vacatures!

  Wish you worked here

  Back To Top