skip to Main Content

Nieuw hoofdkantoor Holland Security Group

De samenvoeging in januari 2015 van Van de Ven Beveiliging en DSP Security, bleek een succesvolle start van de nieuwe Holland Security Group. Al snel is het hoofdkantoor aan de Protonenlaan 6 te klein geworden.

Walco Van de Ven, directeur en mede-aandeelhouder: “We zijn in relatief korte tijd uit ons jasje gegroeid. Het betrekken van het nieuwe pand aan de Nistelrodeseweg 7b in Uden, is een stap die onderdeel uitmaakt van de meerjarenvisie en strategie van Holland Security Group.”

Het nieuwe hoofdkantoor per medio juli, is gunstig gelegen aan de A50 en op een steenworp afstand van de nieuwe ziekenhuislocatie Bernhoven. Het grote bedrijfspand met afsluitbaar buitenterrein is via een toegangsweg vanaf de Nistelrodeseweg goed bereikbaar. Het is een modern en representatief, vrijstaand bedrijfspand uit 2004 met circa 710 m² kantoor-, vergader- en opleidingsruimten, 150 m² magazijnruimte en een buitenterrein met veel parkeermogelijkheden.

Naast directie, staf en back-office zal het nieuwe hoofdkantoor van Holland Security Group tevens ruimte bieden aan de ondersteunende diensten en als uitvalsbasis fungeren voor de mobiele surveillance in de directe regio.

Bij Holland Security Group werken intussen ruim tweehonderdvijftig mensen onder een tweekoppige directie. Holland Security Group is een nationaal opererende organisatie gespecialiseerd op het gebied van beveiliging-, veiligheid- en hospitality oplossingen. Door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vindt Holland Security Group de ideale veiligheidsbalans voor elke situatie.

“Onze professionals bieden klanten en hun klanten dé maatwerkoplossing voor hun specifieke segment. Door het toepassen en implementeren van onze kennis en expertise, gaan wij continu de uitdaging aan om onze klanten te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hún corebusiness.” aldus Walco van de Ven.

Back To Top