Holland Security Group wordt huisleverancier nieuwe Ferro Dome

Het nieuwe Ferro Dome in Rotterdam en Holland Security Group Events zijn een partnerschap aangegaan op het vlak van Eventbeveiliging. Ferro Dome Rotterdam heeft gekozen voor Holland Security Group als nieuwe huisleverancier voor de complete beveiliging.

Het Ferro terrein in Rotterdam is het nieuwe thuis voor innovatieve muziek-, dance- en business evenementen. Deze industriële locatie zal de komende tijd een grote metamorfose ondergaan en zal plaats bieden aan zowel binnen- als buiten evenementen. De Ferro Dome is het hart van het Ferro terrein. De karakteristieke blauwe gashouder met zijn ronde vorm heeft bijzonder veel mogelijkheden voor elk evenement en biedt plaats aan 6000 bezoekers. In festivalopstelling is het Ferro terrein geschikt voor een veelvoud van dat aantal.

De eerste grote evenementen in de Ferro-Dome zullen al rond december van dit jaar plaatsvinden, waarna het seizoen loopt tot juni 2015. Tegen die tijd zullen alle verbouwplannen klaar zijn, en zullen zowel de gebouwen als het terrein een enorme metamorfose ondergaan om voor de kerst van 2015 officieel heropend te worden.

Holland Security Group Events heeft mede dankzij haar jarenlange ervaring en inzet op het gebied van gespecialiseerde evenementenbeveiliging het vertrouwen gewonnen van een groot aantal vooraanstaande evenementenorganisaties. Holland Security Group Events maakt calamiteitenplannen kloppend en zorgt voor de geruststellende juiste invulling en uitvoering daarvan. Hierbij hanteert en werkt Holland Security Group Events conform de landelijke en lokale wet- en regelgeving. Holland Security Group Events attendeert betrokkenen hierbij op de eventuele veiligheidsrisico’s en geeft daarin gevraagd en ongevraagd gepast advies ten behoeve van de juiste bewustwording.

Informatie?
Neem contact met ons op.