Holland Security Group en social media

Om u nog beter te kunnen informeren is Holland Security Group nu ook actief op verschillende social media kanalen. Bent u geïnteresseerd in actuele thema’s op het gebied van veiligheid en beveiliging? Of wilt u juist meepraten en meedenken over verbetermogelijkheden in de branche? Deel uw tips en ervaringen met Holland Security Group en met andere geïnteresseerden in uw netwerk. Vind ons nu via uw favoriete sociale netwerk en blijf op de hoogte van de activiteiten van Holland Security Group.

Volg Holland Security Group op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube

HSG-ICONS-FB
Vind ons leuk op Facebook!   Op deze pagina houden we u direct op de hoogte van alle leuke nieuwtjes over Holland Security Group, maar plaatsen we ook leuke en actuele berichten, foto’s en video’s. Zoek Holland Security Group op Facebook en like ons!

 

HSG-ICONS-IN
Via Holland Security Group op LinkedIn kunt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, meepraten over actualiteiten of zelf discussies starten over beveiliging gerelateerde onderwerpen en veiligheidsthema’s. Bezoek Holland Security Group op LinkedIn en volg ons.

 

HSG-ICONS-TWIT
Volg ons op Twitter en ontvang tweets en retweets over actuele thema’s op gebied van veiligheid en beveiliging. Ook de allernieuwste vacatures worden door onze recruiters getwitterd! Volg ons op Twitter.

 

 HSG-ICONS-Youtube
Holland Security Group heeft een eigen kanaal op YouTube, waar verschillende films terug te vinden zijn over de organisatie en de dienstverlening. Daarnaast zijn er ook interessante films terug te vinden over actuele thema’s en evenementen. Ga naar Holland Security Group op YouTube.

Informatie?
Neem contact met ons op.