Een stap verder in security

HSG 75%
Holland Security Group werkt zeer nauw samen met haar klanten en staat garant voor een goede service door een team van goed opgeleid personeel met passie en toewijding voor dit vakgebied.

Uw situatie is uniek. Uw organisatie en uw bedrijfsprocessen zijn uniek. En alleen U weet wat uw bedrijf uniek maakt. Wij starten hierom altijd eerst met een grondige inventarisatie van uw organisatieprocessen, uw huidige oplossingen en uw veiligheidsbehoefte. Een inventarisatieproces dat start met luisteren naar U en UW wensen.

Werkwijze

Holland Security Group ontzorgt bedrijven en organisaties op het gebied van beveiliging, veiligheid en hospitality. Uw situatie, branche of segment is voor ons het uitgangspunt. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing. De aanpak van Holland Security Group bestaat altijd uit een onderbouwd voorstel. Dat begint met een analyse van de risico’s die u loopt.

  • Onderzoek naar de veiligheidsbehoefte van de opdrachtgever;
  • Opstellen van een risicoprofiel in overleg;
  • Oplossingen die hierbij naadloos aansluiten.

Consultancy

Elke situatie vraagt om een specifieke aanpak. Maatwerk met aandacht voor de corebusiness van de klant. Beveiligingsmaatregelen afgestemd op de individuele risico’s en bedrijfsprocessen. Holland Security Group kijkt samen met de klant naar de risico’s en dan met name de onaanvaardbare risico’s. Sleutelwoorden zijn: veiligheid, totaaloplossing, ontzorgen, efficiëntie en kostenbeperkend.

Vervolgens dragen we maatregelen aan die doeltreffend en economisch verantwoord de beste zijn voor uw specifieke situatie. Maatregelen waarin uw bedrijfscontinuïteit en veiligheid voorop staan. Dat levert oplossingen op die zijn afgestemd op uw manier van werken en die bijdragen aan de efficiëntie van uw bedrijfsvoering. Een gezonde balans tussen risico’s en maatregelen.

Integraal

Holland Security Group benadert een vraagstuk vanuit integraal oogpunt door middel van een objectieve risicoanalyse. Wij kijken naar de reeds genomen maatregelen op organisatorisch, bouwkundig en elektronisch vlak. Hierbij richten wij ons op een mogelijke besparing van de totale beveiligingskosten door zaken wellicht ‘slimmer’ op elkaar af te stemmen en door onze Integrale benadering. Het geheel aan maatregelen kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van fysieke, bouwkundige en elektronische beveiliging.

Holland security Group neemt u het gehele beveiligingsvraagstuk uit handen, door de beste en meest adequate oplossing te zoeken zodat u zich kunt bezig houden met uw dagelijkse zaken.

Bij het werven van nieuwe medewerkers kijken we in het bijzonder naar hun vaardigheid om klantenservice te combineren met de kwaliteiten die nodig zijn voor het uitvoeren van de verschillende verscheidenheid van veiligheids- en beveiligingstaken (of: die nodig zijn bij het uitvoeren van een grote verscheidenheid aan veiligheids- en beveiligingstaken).

Door samen te werken met de klant bieden wij een consistente, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige beveiligingsoplossing. Wij zorgen ervoor dat alle veiligheidsvraagstukken worden beoordeeld en brengen advies uit.

Met onze (systematische) aanpak zijn wij in staat stelt om een efficiënt beveiligingsconcept aan de bieden. Wij bieden een professioneel beveiligingsconcept, definiëren de Key Performance Indicators en leggen die vast in een Service Level Agreement. Het stelt ons in staat om onze diensten met een gegarandeerde constante kwaliteit uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat de veiligheidsmaatregelen worden geïmplementeerd.

Directie, management en medewerkers vormen een hecht team; Korte lijnen en geen ruis over individuele taken. Door middel van management-commitment, kwaliteitscontrole, planning en training zorgen we ervoor dat we voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Holland Security Group is een nationaal opererende organisatie gespecialiseerd op het gebied van beveiligingsoplossingen, facility- & eventservices en hospitalitymanagement. Door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Dat begint altijd met het inventariseren de risico’s, de specifieke organisatieprocessen en de wensen van de klant. Ruim 250 professionals bieden onze klanten en hún klanten dé maatwerkoplossing voor hun specifieke segment.

Informatie?
Neem contact met ons op.