Dat kun je er niet bij hebben …

Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Gevoelens van allerlei aard komen naar boven; emoties spelen dan een grote rol; er komt veel op mensen af. Een inbraak kun je er dan echt niet bijhebben, eigenlijk nooit. Maar zeker niet als alle aandacht naar een uitvaart gaat met alles wat erbij komt kijken. En toch moeten we vaststellen dat juist op die momenten criminelen steeds vaker toeslaan.

Zekerheid

Het staat immers voor deze criminelen vast dat bepaalde adressen gedurende een aantal uren onbeheerd zijn. In overlijdensadvertenties is eenvoudig te achterhalen wanneer de uitvaartdienst plaats vindt en welk huis onbeheerd is maar ook als een huis van een overledene bijvoorbeeld langere tijd leeg blijft staan. Voor die momenten kan Holland Security Group zorgen voor zekerheid. Zekerheid dat er niet wordt ingebroken tijdens de kerkdienst, condoleance of uitvaart.

Verhoogd risico

Ook de huizen van buren, familieleden en kennissen lopen tijdens de uitvaart een verhoogd risico. Wij houden toezicht op de woningen van zowel de overledene als nabestaanden. Ook voor beveiliging van avondwaken bij nabestaanden thuis kunt u een beroep doen op onze discrete begeleiding. Onze medewerkers zien erop toe dat zich in uw periode van rouw geen verstoringen voordoen. In nauwe samenspraak met uw uitvaartondernemer en nabestaanden zorgt Holland Security Group ervoor dat eenieder op gepaste wijze afscheid kan nemen van een dierbare.

Extra service

Ook zullen we de nabestaanden informeren hoe zij het huis zo veilig mogelijk achter kunnen laten. Hierbij kunt u denken aan het sluiten van ramen en deuren, maar ook het uit het zicht leggen van waardevolle spullen..

We doen wat we beloven

Wij leveren o.a. gespecialiseerde uitvaart beveiligers door heel Nederland. Daarbij ondersteunen wij het uitvaart- en rouwproces op het vlak van criminaliteitspreventie en repressie. Onze ambitie laat zich het best vertalen door onze proactieve en flexibele opstelling en het feit dat niets als vanzelfsprekend wordt beschouwd. We doen wat we beloven!

Informatie

Wilt u een meer weten over onze diensten toegespitst op uitvaarten of wat Holland Security Group voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.