Partner in eventmanagement

_MG_9949

Het succes van de beveiliging van evenementen is het resultaat van zorgvuldige planning, voorbereiding, communicatie en training. De uitvoering ervan vraagt om organisatorische kwaliteiten die ervaring hebben om bij steeds veranderende situaties snel te kunnen reageren.

Wij maken plannen voor de inzet van onze beveiligers bij een rustig verloop, maar kunnen direct inspelen bij veranderende (worst case) situaties.

 

 Volledige ondersteuning

Holland Security Group Events ondersteunt het traject van de vergunningaanvraag en adviseert haar opdrachtgevers gedurende de gehele voorbereiding, tijdens en na afloop van het evenement. De ondersteuning betreft het opstellen en schrijven van een veiligheidsplan, inclusief de terreininrichting, positiebemanning, UGS-routes (uitgangstelling voor de hulpendiensten), calamiteitenplan, inclusief vluchtwegen en verkeersplanondersteuning.

Advies

Kortom, Holland Security Group Events maakt uw calamiteitenplan kloppend en zorgt voor de geruststellende juiste invulling en uitvoering daarvan. Hierbij hanteert en werkt Holland Security Group Events conform de landelijke en lokale wet- en regelgeving. Holland Security Group Events attendeert betrokkenen hierbij op de eventuele veiligheidsrisico’s en geeft daarin gevraagd en ongevraagd, gepast advies ten behoeve van de juiste bewustwording.

Holland Security Group Events heeft mede dankzij haar jarenlange ervaring en inzet op het gebied van gespecialiseerde evenementenbeveiliging het vertrouwen gewonnen van een groot aantal vooraanstaande evenementenorganisaties en acteert momenteel in de nationale Top 3 als het gaat om Event beveiliging en wij zijn daar erg trots op!

Informatie?

Neem contact met ons op.