skip to Main Content

Groen licht voor het festivalseizoen

Prachtig nieuws vanuit de overheid!

We mogen deze zomer volop genieten van alle festivals! In juli is het nog even genieten met mate, met maximaal 25.000 bezoekers per evenement en alleen 1-daagse festivals. Maar vanaf augustus breken ook die beperkingen los, en mogen we weer volop genieten. Nog steeds met mate, maar dan hebben we het ergens anders over.

Voor alle evenementen geldt wel een bewijs van een negatieve coronatest of een vaccinatiebewijs. Maar daardoor kan wel de ander halve meter afstand los gelaten worden. Even wennen zal het wel zijn, maar het zal vast snel weer als vanouds voelen.

Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor! En heb jij geen kaartje weten te bemachtigen? Je kunt altijd nog aan het werk op de tofste evenementen door bij ons te solliciteren.

Wil je op evenementen werken in de beveiliging?

Heb je geen kaartje, maar wil je toch graag een evenement meemaken? Dat kan, bijvoorbeeld als beveiliger van HSG. Neem direct contact op via onderstaande button, of download hier het sollicitatieformulier en stuur je sollicitatie naar: recruiter@hollandsecuritygroup.com

Of solliciteer direct online. Zodra we geschikt werk voor je hebben, nemen we direct contact met je op.

    Op welke functie wil je solliciteren?

    Persoonlijke gegevens

    Je adresgegevens

    Motivatie/CV

    Back To Top