skip to Main Content

Beveiligingsbranche hard getroffen

De beveiliging is hard getroffen door gevolgen van de corona uitbraak.

De beveiligingsbranche is hard getroffen door gevolgen van de corona uitbraak.

Resultaten van de jaarlijkse branchescan zijn naar buiten gekomen. Hieruit blijkt, niet geheel onverwachts, dat de gehele branche een daling van 12% zag in de omzet. Daarnaast is ook het aantal beveiligers afgenomen, met zo’n 9%. De grootste shock vond echter plaats in de evenementen- en horecabeveiliging, hier daalde de omzet met maar liefst 72%. Zoals velen zullen weten bevindt HSG zich, naast 3 andere sectoren, ook in deze evenementensector.

Gelukkig hebben wij ook in deze evenementen-sector niet stil gezeten, zo hebben wij bij Fieldlab evenementen kunnen werken, maar zijn wij ook aanwezig geweest bij onder andere de KWPN hengstenkeuring.

Wij blijven positief over de resultaten van dit jaar. Nu er steeds meer positieve geluiden komen vanuit de evenementen verwachten wij dat dit jaar weer een positieve stijging in de cijfers zal komen.

We zijn er nog niet, maar het einde is in zicht! En wanneer het zover is, zullen wij ons natuurlijk weer voor de volle 100% en met dubbel zo veel enthousiasme, gaan inzetten op de evenementen.

Wil je op evenementen werken?

Vind jij het leuk om mee te werken op evenementen? Dat kan bijvoorbeeld als beveiliger of host van HSG. Neem direct contact op via onderstaande button, of download hier het sollicitatieformulier en stuur je sollicitatie naar: recruiter@hollandsecuritygroup.com

Of solliciteer direct online. Zodra we geschikt werk voor je hebben, nemen we direct contact met je op.

    Op welke functie wil je solliciteren?

    Persoonlijke gegevens

    Je adresgegevens

    Motivatie/CV

    Back To Top