skip to Main Content

HR-Officer

HR Officer

 

Ben jij een gedreven HR-professional met een passie voor de beveiligingsbranche? Vind jij net als wij Brabantse gastvrijheid én gezelligheid belangrijk? Versterk ons team! Bij Holland Security Group gevestigd in Uden, werk je daar waar het gebeurt.

Dit betekent werken voor het gezelligste beveiligingsbedrijf van Brabant:

• Werken in een warme en gastvrije omgeving waarin jij je direct thuis gaat voelen;

• Een omgeving die zelfstandigheid en vrijheid omarmt, je krijgt de kans om je eigen functie in te richten en initiatief te tonen;

• We moedigen persoonlijke en professionele ontwikkeling aan en bieden mogelijkheden voor training en opleiding;

Onze HR-topper, dat ben jij!

Als HR Officer heb je een breed en afwisselend takenpakket gericht op in-, door- en uitstroom van medewerkers. Binnen dit takenpakket heb je de ruimte om jouw stempel te drukken op je werk. Je verzorgt, in overleg met de directie, het volledige werving- & selectieproces, inclusief het onboarden van nieuwe collega’s. Jij krijgt energie van interacties met collega’s en signaleert én motiveert van nature de ontwikkelingswensen en -behoeften van onze medewerkers.

Wat staat je verder te wachten?

• Met jouw kennis en expertise ondersteun je de directie bij verschillende HR-vraagstukken;

• Je houdt je bezig met de optimalisatie van HR-processen (in-, door- en uitstroom), deze processen voer je ook uit;

• Jij wordt het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers met vragen over salaris, cao, verlof en/of verzuim;

• Je zorgt voor een goed lopende personeelsadministratie (salarisadministratie is uitbesteed).

Jij bent HSG

Wij zoeken een HR-professional die begrijpt hoe de beveiligingswereld werkt. Jij streeft ernaar om te werken vanuit integriteit, professionaliteit en vertrouwelijkheid. Daarnaast vind je het net als wij belangrijk om bij te dragen aan de gezelligheid binnen onze organisatie.

En verder

Heb je een HBO diploma (niveau 5 of 6), met minimaal twee jaar ervaring (in een vergelijkbare functie). Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel én een gezonde dosis humor.

Een toekomst vol mogelijkheden

Bij HSG wordt jouw talent erkend, je ambities worden ondersteund en alles ligt binnen handbereik. Ben je klaar om te ontdekken wat je kunt bereiken? Stap dan in onze wereld, en laat ons samen de toekomst vormgeven.

Sollicitaties, maar ook gerichte vragen over de functie of de procedure, kunnen gemaild worden naar recruiter@hollandsecuritygroup.com Uiterlijk 10 april 2024 krijg je een reactie.

Back To Top