Receptioniste met Beveiligingsdiploma (Noord Brabant)

Onze Security Host(ess) is een sociaal en professioneel flexibel nachtdier met gevoel voor hospitality en beveiliging. Je werkzaamheden bestaan uit het in- en uitchecken van gasten, uitvoeren van de administratie, eventueel schoonmaken, waarborgen van de veiligheid. Gedurende de nacht ben jij het aanspreekpunt voor de gasten.

Je bent bij ons geen echte beveiliger, je loopt wel controlerondes, maar bent vooral de gastheer en receptionist(e).

Deel deze vacature

Wij vragen

  • Je bent representatief, flexibel en gastvrij;
  • Je bent parttime beschikbaar voor 2 / 3 dagen per week
  • Je bent van onbesproken gedrag
  • Je hebt diploma beveiliger
  • Je bent verantwoordelijk en staat stevig in je schoenen;
  • Je vindt het geen probleem werkzaamheden te verrichten zoals: beveiliging, schoonmaken, administratie uit te voeren en het waarborgen van de veiligheid.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je woont in de omgeving van Cuijk

Wie zijn wij

Holland Security Group is een nationaal opererende organisatie gespecialiseerd op het gebied van beveiligingsoplossingen, facility & eventservices en  hospitalitymanagement. Ruim 250 professionals bieden onze klanten en hún klanten dé maatwerkoplossing voor hun specifieke segment. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze medewerkers klaar om onze klanten te ontzorgen. Als medewerker van Holland Security Group maak jij het verschil!

Holland Security Group Events heeft mede dankzij haar jarenlange ervaring en inzet op het gebied van gespecialiseerde evenementenbeveiliging het vertrouwen gewonnen van een groot aantal vooraanstaande evenementenorganisaties en acteert momenteel in de nationale Top 5 als het gaat om Event beveiliging en wij zijn daar erg trots op!

Als Security Host(ess)heb je een zelfstandige, uitdagende, en klantgerichte baan in een omgeving waar altijd ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ideale werktijden (23.15 uur tot 6.30 uurBen jij iemand die op zoek is naar een flexibele parttime baan in de nacht? Solliciteer dan nu! Woon je niet in een van deze regio’s, stuur dan een open sollicitatie (inclusief CV en motivatie).

Soort dienstverband: Deeltijd

Standplaats

Cuijk

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?

Stuur je CV en motivatie naar personeelszaken@hollandsecuritygroup.com of bel voor meer informatie met 085 27 35 880.