Publieke sector

Het afbreukrisico bij overheden en lokale gemeenten is groot. Men wil efficiënt en flexibel opereren en verwachten dit ook van een facilitaire partner als Holland Security Group, met sleutelwoorden als betrouwbaar, flexibel, dienstbaar en continuïteit. Holland Security Group kan worden ingezet bij het creëren van veiligheid in het publieke domein, preventieve inzet bij een gemeentelijk of sociaal loket of bijvoorbeeld bij de bouw van overheidsgebouwen.

Agressie

De publieke sector kampt steeds meer en meer met agressie, intimidatie en bedreiging. Medewerkers van gemeentelijke of sociale diensten ontvangen meer en meer agressieve bezoekers.

Holland Security Group heeft getrainde beveiligers op het gebied van security awareness, omgaan met agressie en conflict hantering, die in geval van een onveilige situatie direct daadkrachtig kunnen optreden.

Ondersteuning

Uitbesteding van beveiliging, receptie of andere facilitaire disciplines is niet voor iedere gemeentelijke organisatie een optie. Ook dan kan Holland Security Group een en ander voor u betekenen. Wij verzorgen bijvoorbeeld trainingen voor uw medewerkers. Daarbij kunnen wij voor vervanging van uw vaste medewerker(s) zorgen in geval van vakantie, langdurig verzuim of in geval van zwangerschapsverlof.

Overheidsbeveiliger

Holland Security Group beantwoordt het beveiligingsvraagstuk in de publieke sector met speciaal getrainde overheidsbeveiligers. Zij hebben ervaring in het werken in een overheidsomgeving.

Informatie

Neem contact met ons op.