Evenementen

Holland Security Group behoort tot de Top 5 van Nederland als het gaat over Eventbeveiliging. Wij verzorgen jaarlijks de beveiliging tijdens grote gerenommeerde publieksevenementen zoals Dance Valley, Dutch Valley, Appelpop, Paaspop, Zwarte Cross, 7th Sunday, Extrema Outdoor, Solar Weekend Festival, 24 uurs Solexrace, Festyland, We are Electric, Vudel Koningsfeest en vele anderen. Daarnaast zijn we ook actief bij veel kleinere evenementen.

Professionaliteit en gastvrijheid, veiligheid en veiligheidsgevoel. Belangen die elkaar niet per definitie hoeven te ´bijten´ als het gaat om het organiseren van een evenement of congres. Maar met name als er zaken van grote waarde aanwezig zijn of er V.I.P.´s uw evenement bezoeken kunnen er conflictsituaties ontstaan.

Holland Security Group weet hoe een massa mensen zich beweegt en wij zien wat de risico’s zijn. Met de juiste grondige voorbereiding en actieve begeleiding maken wij publieksstromen optimaal beheersbaar. Optimale veiligheid tijdens uw evenement of congres en een optimaal veiligheidsgevoel van bezoekers en medewerkers bereikt u met de inzet van de betrokken medewerkers van Holland Security Group Events.

Integraaloplossing

Holland Security Group Events inventariseert en benadert het event-veiligheidsvraagstuk vervolgens op een integrale manier. Vaak een combinatie van techniek, mensen en middelen. Een optimale beveiligingsmix voor uw evenement.

Holland Security Group Events biedt niet alleen Event-professionals maar ook , hondengeleiders, brandwachten, gastvrouwen, ticket medewerkers of een bijvoorbeeld een Security Hostess.

Een mobiel CCT/V systeem of bijvoorbeeld onze mobiele camera unit behoort zelfs tot de mogelijkheden. Met de inzet van Holland Security Group Events heeft u te allen tijde een totaaloplossing op maat!

Informatie

Neem contact met ons op.