skip to Main Content

Collectieve surveillance

Grootschalige beveiliging werkt een stuk effectiever dan wanneer ieder afzonderlijk een ‘mannetje’ laat rondlopen. En het is een stuk goedkoper. De collectieve surveillance op de Udense bedrijventerreinen is een vast onderdeel van de collectieve beveiliging. Daarnaast heeft de SBBU in nauwe samenwerking met het Holland Security Group een overeenkomst gesloten met MPL.
Naast samenwerkend partner van Holland Security Group is MPL de modernste alarmcentrale van Nederland met de meest geavanceerde apparatuur. Net als bij Holland Security Group voldoen de medewerkers, de alarmprocedure en de huisvesting van MPL aan de strengste wettelijke eisen. In deze constructie is het bedrijfsalarmsysteem gekoppeld aan de alarmcentrale van waaruit de collectieve beveiliger van Holland security Group, politie of de ondernemer zelf gewaarschuwd wordt bij onraad.

Een optimaal gebruik van mogelijkheden tegen een faire deelnemersprijs

 

‘Life View’ beelden worden actueel bekeken in de meldkamer. Het grote voordeel is enerzijds dat de meldkamer in direct contact staat met de surveillanten van Holland Security Group, die ter plekke de ogen en oren vormen en direct in actie kunnen komen als het nodig is. Anderzijds is er de mogelijkheid om rechtstreeks en onmiddellijk te schakelen met politie en brandweer. De ‘Live View’-beelden worden direct doorgezet naar de politie. Sneller en kordater handelen is bijna niet mogelijk. Tegen een faire deelnemersprijs.

Uniek

Het unieke is dat we individuele beveiligingscamera’s kunnen koppelen aan het totale systeem. Hét grote – financiële voordeel voor deelnemers is dat zij amper betalen voor ‘meelifters’ (niet-deelnemers die wel pro‑ teren van de aanwezige voorzieningen). Het merendeel van de beveiligingskosten is dus direct in het eigen belang. Dankzij de collectiviteitskorting zal de prijs van deze kwaliteitscamera’s ook veel voordeliger uitvallen dan wanneer deze zelfstandig zouden moeten worden aangeschaft.

Door de uitstekende samenwerking tussen Holland Security Group en MPL is de aansturing van de surveillant op de bedrijventerreinen bij een alarmmelding vanuit de bedrijfspanden veel sneller en efficiënter, wat van cruciaal belang is bij het voorkomen van een inbraak.

Het werkt!

Dat het werkt kunnen we wel vaststellen. Voorheen vonden er per jaar rond de 200 criminele incidenten op de Udense bedrijventerreinen plaats, variërend van klein vandalisme zoals graffiti, tot ernstige criminaliteit zoals inbraken en brandstichting. Sinds de surveillanten van Holland security Group de bedrijventerreinen in de nachten en weekenden in de gaten houden is het aantal incidenten gedaald tot een minimum per jaar. De verbetering is enorm. Hoe groter de deelname, hoe verder de criminaliteit op de bedrijventerreinen teruggebracht kan worden. Collectieve beveiliging, dat doen we samen!

Informatie

Wilt u meer weten over onze collectieve beveiliging, onze samenwerking met SBBU of wat Holland Security Group voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top