Holland Security Group is een nationaal opererende organisatie gespecialiseerd op het gebied van beveiligingsoplossingen, facility- & eventservices en hospitalitymanagement. Door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Dat begint altijd met het inventariseren de risico’s, de specifieke organisatieprocessen en de wensen van de klant. Ruim 300 professionals bieden onze en hún klanten dé maatwerkoplossing voor hun specifieke segment.

Holland Security Group kan haar klanten een completer palet aan diensten bieden en op efficiënte wijze een totaal oplossing ‘op maat’.

Vier divisies

HSG-Divisies-Chart

 

Drie sectoren

Holland Security Group bedient een drietal sectoren:

  • Particuliere sector;
  • Publieke sector;
  • Zakelijke sector;

Regiokantoren

Holland Security Group opereert vanuit een viertal regiokantoren; te weten: Uden (Hoofkantoor), Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam. Op deze manier heeft Holland Security Group een nationale dekking maar zijn wij toch (lokaal) dicht bij de klant.

Vijf sterren service

Door het toepassen en implementeren van onze ‘vijf sterren’ service, kennis en expertise op het gebied van security- , facility- en hospitality oplossingen gaan wij continue de uitdaging aan om onze klanten te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hún corebusiness.

Informatie?
Neem contact met ons op.