Planner (m/v)

Ben jij de spreekwoordelijke ‘spin in het web’? Dan maakt Holland Security Group graag kennis met jou!

Als planner weet je precies wat de capaciteitsbehoefte is en zorg je dat deze zo efficiënt mogelijk wordt ingevuld. Je brengt medewerkers tijdig op de hoogte van hun werkrooster en zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers op de aanwezigheid van onze beveiligers kunnen rekenen.

Ook in hectische perioden krijg jij je planning rond. Daarbij houd je rekening met de Arbeidstijdenwet, de cao’s én de wensen van opdrachtgevers en medewerkers. Natuurlijk is je administratie tot in de puntjes verzorgd. Met jouw inzicht, overzicht en nauwkeurigheid maak jij het verschil voor de opdrachtgevers en medewerkers van Holland Security Group.

Deel dit bericht

Wij vragen

  • HBO werk- en denk niveau
  • Minimaal twee jaar ervaring met personeelsplanning en de bijbehorende softwarepakketten
  • In staat een goede capaciteiten berekening te maken
  • Kennis van zowel cao particuliere Beveiliging als cao Horeca en evenementen
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Uitstekende commerciële vaardigheden
  • De bereidheid te werken in vroege of late dagdiensten
  • Geen problemen met werken in piketdienst (je bent dan bij toerbeurt ook buiten kantoortijden bereikbaar)

Wij zijn wij

Holland Security Group is een nationaal opererende organisatie gespecialiseerd op het gebied van beveiliging, veiligheid en hospitality. Ruim 250 professionals bieden onze klanten en hún klanten dé maatwerkoplossing voor hun specifieke segment. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze medewerkers klaar om onze klanten te ontzorgen.

Wat bieden wij

Als planner ontvang je niet alleen een prima marktconform salaris, je krijgt ook gelegenheid om je te ontwikkelen en door te groeien. Als medewerker van Holland Security Group maak jij het verschil!

Standplaats

Uden

Contact

Solliciteren? Graag CV en motivatiebrief aan: personeelszaken@hollandsecuritygroup.com
of neem contact op met  085-27 35 880
Een assessment kan onderdeel uit maken van het sollicitatieproces. Een politie screening is altijd onderdeel van de sollicitatieprocedure.