Events

Professionaliteit en gastvrijheid, veiligheid en veiligheidsgevoel. Belangen die elkaar niet per definitie hoeven te ´bijten´ als het gaat om het organiseren van een evenement of congres. Maar met name als er zaken van grote waarde aanwezig zijn of er V.I.P.´s uw evenement bezoeken kunnen er conflictsituaties ontstaan.

EVENTS_MG_0325-1024x768

Holland Security Group weet hoe een massa mensen zich beweegt en wij zien wat de risico’s zijn. Met de juiste grondige voorbereiding en actieve begeleiding maken wij publieksstromen optimaal beheersbaar. Optimale veiligheid tijdens uw evenement of congres en een optimaal veiligheidsgevoel van bezoekers en medewerkers bereikt u met de inzet van de betrokken medewerkers van Holland Security Group Events.

Volledige ondersteuning

Holland Security Group Events ondersteunt het traject van de vergunningaanvraag en adviseert haar opdrachtgevers gedurende de gehele voorbereiding, tijdens en na afloop van het evenement. De ondersteuning betreft het opstellen en schrijven van een veiligheidsplan, inclusief de terreininrichting, positiebemanning, UGS-routes (uitgangstelling voor de hulpendiensten), calamiteitenplan, inclusief vluchtwegen en verkeersplanondersteuning.

Naast de formele ondersteuning en procedurele voorbereiding zorgt Holland Security Group Events uiteraard ook voor de inzet van het juiste personeel en de registratie van alle veiligheid gerelateerde activiteiten. Bovendien is Holland Security Group Events uw directe en betrouwbare partner in het afstemmingsoverleg met gemeente, brandweer, politie en GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio).

Advies

Kortom, Holland Security Group Events maakt uw calamiteitenplan kloppend en zorgt voor de geruststellende juiste invulling en uitvoering daarvan. Hierbij hanteert en werkt Holland Security Group Events conform de landelijke en lokale wet- en regelgeving. Holland Security Group Events attendeert betrokkenen hierbij op de eventuele veiligheidsrisico’s en geeft daarin gevraagd en ongevraagd, gepast advies ten behoeve van de juiste bewustwording.

Holland Security Group Events beveiligt zowel private- en bedrijfsevenementen als aan grootschalige vooraanstaande landelijke bekende publieksevenementen. Wij zijn als lid aangesloten bij de Vereniging van Beveiligingsorganisaties voor Evenementen (VBE).

Holland Security Group Events heeft mede dankzij haar jarenlange ervaring en inzet op het gebied van gespecialiseerde evenementenbeveiliging het vertrouwen gewonnen van een groot aantal vooraanstaande evenementenorganisaties en acteert momenteel in de nationale Top 3 als het gaat om Event beveiliging en wij zijn daar erg trots op!

Integraaloplossing

Holland Security Group Events inventariseert en benadert het event-veiligheidsvraagstuk vervolgens op een integrale manier. Vaak een combinatie van techniek, mensen en middelen. Een optimale beveiligingsmix voor uw evenement. Holland Security Group Events biedt niet alleen Event-professionals maar ook , hondengeleiders, brandwachten, gastvrouwen, ticket medewerkers of een bijvoorbeeld een Security Hostess.

Een mobiel CCT/V systeem of bijvoorbeeld onze mobiele camera’s behoort zelfs tot de mogelijkheden. Met de inzet van Holland Security Group Events heeft u te allen tijde een totaaloplossing op maat!

Informatie

Wilt u een meer weten over Event beveiliging of wat Holland Security Group voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op.